Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Cum se foloseste Revivogen


Gama Revivogen este compusa din 3 produse care lucreaza impreuna la stoparea procesului de cadere a parului si inversarea efectelor sale. Pentru cele mai bune rezultate, fiecare produs trebuie folosit conform instructiunilor.

Revivogen® terapie pentru scalp
Este cea mai importanta parte a sistemului Revivogen si trebuie folosit zilnic pentru a obtine rezultatele dorite.
Indicatii: Se agita bine inainte de utilizare. Aplicati 1-2 ml de solutie pe zonele afectate ale scalpului si imprejur, o data pe zi. Masati usor timp de 10 - 20 de secunde. Nu spalati si nu clatiti parul cel putin trei ore. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati-l in fiecare zi. Se tine bine inchis si se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

Revivogen® Sampon de curatare naturala
Contine aceleasi ingrediente active ca in cazul terapiei pentru scalp si este conceput pentru a completa activitatea acestuia – astfel incat este ineficienta folosirea doar a acestuia. Samponul curata delicat scalpul indepartand sebumul si DHT. Acest sampon special conceput contine substante nutritive bioactive esentiale care hranesc, hidrateaza si imbunatatesc scalpul, creind un mediu sanatos pentru cresterea si revitalizarea parului.
Indicatii: Se aplica pe parul ud. Masati usor pana apare spuma, apoi lasati-l cateva minute. Clatiti bine cu apa calda.
Cantitate: 360 ml.

Revivogen® Balsam pentru intarire
A fost creat special pentru revigorarea parului degradat si subtire. Hidrateaza si intareste structura firelor de par, adauga volum si revigoreaza stralucirea acestora. Agentul confera rezistenta firului de par prin utilizarea de proteine naturale care acopera firul dandu-i consistenta si vigoare. Prin ingrosarea suvitelor individual, parul va arata compact si mai des.
Indicatii: Aplicati o cantitate mica pe parul ud, dupa samponare. Imprastiati-l usor prin par si lasati sa actioneze timp de 2-5 minute. Clatiti bine cu apa calda.
Cantitate: 360 ml.

© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului