Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Intrebari FrecventeCe cauzeaza caderea parului ?

Mai mult de 95% din cazurile de cadere a parului la femei si barbati se datoreaza unei stari cunoscute sub numele de alopecia androgenica, sau calvitie. Aceasta intrevine datorita secretiei excesive de testosteron cunoscuta si sub numele de DHT, care este produs in cantitati mari de catre enzima 5-Alfa Reductaza, ce se gaseste in scalp. Legatura DHT cu foliculii pilosi predispusi genetic determina suprimarea progresiva si miniaturizarea firului de par precum si o micsorare, deterioarare a foliculului pilos.


Ce este Revivogen si cum functioneaza ?

Revivogen este o formula recenta compusa din ingrediente active naturale, care s-a dovedit stiintific a fi cei mai puternici compusi anti-DHT disponibili astazi. Revivogen – Terapia scalpului functioneaza prin suprimarea DHT in scalp, diminuand nivelul hormonilor si permitand foliculilor pilosi sa intinereasca si sa produca un par sanatos si des, cu fire groase si puternice.


Are Revivogen vreun efect secundar ?

Nu, cand se utilizeaza conform instructiunilor. Ingredientii activi ai Revivogen sunt facuti din amestecuri naturale cu o istorie indelungata. Singurul efect secundar observat la acest produs ar fi o usoara si tranzitorie iritatie a scalpului la mai putin de 2% dintre utilizatori.


La ce rezultate sa ma astept?

Dupa patru sau cinci saptamani de utilizare a Revivogen, ar trebui sa constatati o reducere semnificativa a caderii parului precum si sa observati o diferenta in modul in care arata si se simte parul dumneavoastra. Dupa trei-patru luni de utilizare, parul dumneavoastra. revitalizat va face ca scalpul sa arate mai plin si mai dens. Prin folosirea continua, parul dumneavoastra va ramane sanatos si va continua sa se imbunatateasca.


Revivogen functioneaza si la femei ?

Da, avem si multe femei ca si clienti multumiti. Surprinzator, cauza caderii parului la femei e aceeasi ca si la barbati in majoritatea cazurilor. Din fericire pentru femei, estrogenul ajuta la protejarea foliculilor pilosi impotriva efectului disctructiv al DHT. Cu toate acestea, multe femei capata un par rarit si cadere a acestuia din cauza fluctuatiei nivelului de estrogen si/sau extra-secretiei de DHT. Revivogen va ajuta sa protejati foliculii pilosi de DHT, generand un par mai des, mai sanatos, mai dens.


Cum se foloseste Revivogen ?

Prin simpla aplicare in zona afectata (dar si in imprejurul acesteia) a scalpului cel putin 1 data pe zi. Evitati spalarea parului cel putin 3 ore dupa aplicare pentru ca scalpul sa poata absorbi efectiv ingredientii activi. Puteti aplica Revivogen in orice perioada a zilei, preferabil noaptea inainte de culcare.


Pot folosi alte produse de ingrijire a parului / imi pot vopsi parul in timp ce folosesc Revivogen ?

Da. Puteti folosi orice alt produs de ingrijire a parului concomitent cu Revivogen, inclusiv vopsele de par si alte produse de styling. Puteti purta chiar si palarie. Daca aveti de gand sa folositi tratamente suplimentare, cum ar fi Rogaine® (Minoxidil),acestea trebuiesc aplicate cu cel putin 3 ore inainte pentru a preveni orice interferenta cu absorbtia ingredientelor active ale Revivogen.


Trebuie sa folosesc Revivogen intotdeauna ?

Dupa ce obtineti rezultatele dorite, trebuie sa continuati utilizarea pentru a va mentine parul revitalizat deoarece corpul dvs. este intr-o continua productie de DHT. Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte produse, puteti scadea frecventa aplicarii Revivogen in timp prin reducerea cantitatii zilnice, si in final reducerea utilizarii pana la 3-5 ori pe saptamana. Acest proces dureaza de obicei pana la 12-16 luni de utilizare.


Pot folosi Revivogen impreuna cu Rogaine® si/sau Propecia® ?

Da. Revivogen este obtinut din ingrediente naturale ce nu au efecte secundare si nu interactioneaza cu alte medicamente, inclusiv Rogaine ® si Propecia ®. Puteti utiliza in conditii de siguranta Revivogen impreuna cu alte medicamente.


Mi-am facut transplant de par recent. Pot folosi Revivogen ?

Da. Desi, teoretic, transplantul de par este rezistent la efectele distructive ale DHT, foliculul pilos din zona din jurul transplantului poate fi inca sensibil la DHT. Daca aceste foliculi pilosi nu sunt protejati in cele din urma vor fi pierduti, fiind nevoie de transplanturi suplimentare.


Poate Revivogen intineri foliculii pilosi atrofiati ?

Nu. Din pacate, dupa ce foliculii se atrofiaza, sunt pierduti definitiv. Cu toate acestea, daca folositi Revivogen in orice moment al procesului de miniaturizare a foliculilor, acestia pot fi protejati de asaltul DHT.


Ce sunt foliculii pilosi atrofiati ?

Daca pierderea parului datorata DHT nu este tratata corespunzator, in cele din urma foliculii pilosi miniaturizati sunt permanent distrusi. Acest proces este numit atrofiere iar foliculul pilos este inlocuit cu tesut cicatrizat. O zona a scalpului cu foliculi atrofiati arata goala si stralucitoare si nu va raspunde la nici un fel de produs sau medicament.


Trebuie sa folosesc un sampon special cand folosesc Revivogen ?

Va recomandam folosirea Revivogen ® Sampon de curatare naturala pentru a conferi parului consistenta si grosime. Acest sampon special proiectat intareste efectele Revivogen® terapie pentru scalp prin inlaturarea sebumului si a DHT de pe scalp precum si crearea unui mediu sanatos pentru cresterea parului.

© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului