Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Caderea parului la barbatiCalvitia la barbati este o afectiune genetica, mostenita de la parinti. Pentru barbatii care sufera de caderea parului de acest gen, foliculii pilosi afectati genetic sunt susceptibili a fi un produs secundar al testosteronului numit dihydrotestosterone, sau DHT, care provoaca eliminarea parulului natural si producerea unuia mai subtire, mai scurt si incolor. Pentru barbatii care sufera de calvitie, puful face scalpul sa arate mai gol. In timp, foliculii pilosi miniaturizati se atrofiaza si mor, cauzand pierderea permanenta a parului. La barbati, in aceasta zona descoperita nu există nici un fir de par, iar scalpul arata lucios.
Calvitia este o stare ireversibila. Odata ce foliculul pilos s-a atrofiat, este definitiv. Acest lucru este similar cu pierderea oricarei parti a corpului si atat timp cat nu ne putem regenera, nu exista niciun produs sau remediu impotriva caderii parului la femei care sa poata forta organismul sa produca un nou folicul de par.

Scala Norwood/Hamilton de etapizare a caderii parului la barbati

Aceasta este o prezentare vizuala a diferitelor etape de caderea parului la barbati cunoscuta ca si Scala Norwood/Hamilton, folosita pentru masurarea gradului de caderea parului la barbati.

caderea parului la barbati
Prevenirea caderii parului si tratamentul

Vestea buna este ca petru barbati, caderea parului poate fi combatuta printr-un tratament timpuriu. Pe viitor caderea parului si miniaturizarea foliculilor poate fi prevenit iar acest proces poate fi inversat prin transformarea, intr-o perioada de la 1 la 5 ani, a firelor miniaturizate intr-un par normal. Procesul mai poarta numele de revitalizare a parului, cu toate ca, din punct de vedere tehnic parul nu poate re-creste, doar se inverseaza procesul de miniaturizare.

Prevenirea caderii parului si tratamentul

Primul tratament impotriva caderii parului aprobat de catre FDA in Statele Unite a fost Minoxidil, aparut pe piata sub numele de Rogaine in SUA si Regain in Europa. Minoxidil este un produs de crestere a parului avand ca tinta foliculii pilosi miniaturizati care stau la baza aparitiei calvitiei la femei si barbati, produs ce forteaza foliculii sa intre in faza de crestere. Desi este un vasodilatator, efectele sale nu sunt atribuite capacitatii sale de crestere a circulatiei, modul exact de actiune ramanand necunoscut. Deoarece Minoxidilului nu inhiba productia DHT, cei mai multi experti cred că nu este eficient, atat timp cat DHT continua sa submineze si deterioreze foliculul pilos.
Revivogen ofera o solutie naturala impotriva caderii parului dar si un produs de crestere a acestuia pentru barbati si femei. Revivogen contine ingrediente naturale care s-au dovedit a avea aceleasi efecte ca principalele remedii impotriva caderii parului. Revivogen contine procyanidin oligomers, o clasa de ingrediente naturale cu abilitati de stimulare a cresterii similara cu Minoxidil. Procyanidin oligomers se gasesc in diferite fructe, dar cele mai mari cantitati au fost gasite in extractul din seminte de struguri. Studii recente facute de catre oamenii de stiintă japonezi au aratat ca aplicarea extractului din seminte de struguri are efecte stimulative de cresterea parului similare cu Minoxidil.

Inhibitori DHT
Deoarece cauza principala a caderii parului la femei si barbati este predispozitia genetica la hormonul DHT, orice tratament adecvat impotriva caderii parului trebuie sa contina si o componenta anti-DHT.
Propecia (Finastride) a fost primul medicament aprobat de FDA pentru tratamentul impotriva caderii parului. Propecia este un medicament administrat pe cale orala care inhiba actiunea enzimei 5-Alfa-Reductaza si transforma testosteronul in DHT in diferite tesuturi ale organismului. Mai exact, Propecia inhiba forma de tip II a 5-Alfa-Reductazei cu pana la 70%.
Propecia este disponibila doar cu reteta si nu este indicata a fi folosita de catre femei. Este un medicament sigur, cu mai putin de 2% sanse de efecte secundare, care ar putea include si diminuarea vietii sexuale.
Din moment ce 98% din DHT este produs in foliculul pilos, inhibarea locala a productiei DHT genereaza rezultate mai bune si exista mai mici sanse de reactii adverse posibile. Merck Pharmaceuticals, producatorii Propecia, a sustinut ca folosirea medicamentului ca si o solutie, nu a fost eficace. Cu toate acestea, compania a depus recent o cerere de brevetare la Oficiul de Brevete Marci Inregistrate a SUA pentru folosirea Propecia ca o solutie impotriva caderii parului.
Dutastride este unul dintre cei mai noi antioxidanti DHT, care a fost aprobat numai de FDA si disponibil pentru tratamentul impotriva maririi prostatei in acest moment. Principala diferenta intre Propecia si Dutastride este ca Propecia inhiba numai forma de tip II a 5-Alfa Reductazei cu pana la 70%, dar Dutastride inhiba ambele forme de tip I si II a 5-Alfa Reductazei cu pana la 90%. Ca atare, Dutastride inhibă productia DHT mai eficient. Testele initiale au demonstrat ca Dutastride este eficace pentru tratamentul impotriva caderii parului si bazandu-se pe modul sau de actiune, este de asteptat sa fie mai eficace decat Propecia. Dutastride este un medicament administrat deasemenea pe cale orala, si este de asteptat sa aiba aceleasi reactii adverse ca si Propecia.

Revivogen: solutia in lupta impotriva caderii parului la barbati
Revivogen ofera o alternativa naturala pentru barbatii ce sufera de calvitie. Revivogen este obtinut din ingrediente naturale, dovedit din punct de vedere clinic ca fiind capabile a reduce productia DHT, impiedica inocularea DHT in foliculul pilos si-l ajuta sa intre in faza de crestere. Revivogen este un tratament sigur si eficient pentru femei impotriva caderii parului, fara efecte secundare.
Revivogen contine acizi graşi, GLA, ALA, acid linoleic, acid oleic ca si inhibitori a DHT. Aceste ingrediente naturale au fost dovedite stiintific, in mai multe studii, ca fiind capabile a bloca formele de tip I si tip II a enzimei 5-Alfa-Reductaza de pana la 90% atunci cand sunt aplicate corespunzator. Aceste rezultate sunt similare cu cele observate cu Dutastride, cu avantajul de a nu avea efecte secundare negative.
Alte ingrediente anti-DHT prezente in Revivogen sunt : extractul de saw palmetto, zinc si acid azelaic. Click aici pentru a vedea studii.
© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului