Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Mituri despre caderea parului


Invatati sa distingeti adevarurile despre caderea parului de fictiune. Inainte de explicarea cauzelor caderii parului, este foarte importanta spulberarea miturilor despre care am auzit cu totii. Cititi cu atentie despre aceste mituri obisnuite ce privesc caderea parului si trageti concluziile.
Circulatia sangelui – Slaba circulatie prin foliculul pilos este de multe ori invinuit pentru caderea parului si o multime de remedii s-au vrut a fi revitalizatoare a parului prin cresterea fluxului sangvin prin scalp. Experimente repetate au dovedit faptul ca multe tratamente puternice menite sa mareasca fluxul sangvin nu au ajutat la cresterea parului. De asemenea, transplantul de par in zonele descoperite, genereaza par nou, dovedind astfel ca circulatia sangelui in zonele fara par nu difera de alte zone neafectate.


Foliculii infundati - Una din cele mai comune mituri este ca foliculii pilosi infundati cauzeaza caderea parului. Aceasa duce cel mult la cresterea subcutanata a firelor, nu la caderea parului. De asemenea, sampoanele si alte produse care se presupune ca deschid acesti pori nu opresc caderea parului si nici revitalizarea acestuia.


Slaba nutritie - Exista mai multe produse impotriva caderii parului care pretind ca alimenteaza foliculii pentru a preveni caderea si subtierea parului. Cu toate acestea, persoane sanatoase si bine alimentate isi pot pierde parul iar suplimentele nutritive nu pot revitaliza parul la loc.


Capusele si Semodex – Conform unuia din cele mai noi mituri capusele cauzeaza caderea parului. Desi capusele si alte organisme pot fi gasite pe scalp, acestea nu determina caderea parului. De exemplu, oamenii fara adapost si cei saraci care traiesc in tarile in curs de dezvoltare au un scalp plin de par sanatos. De asemenea, medicamentele actuale, concepute pentru a ucide aceste organisme nu s-a dovedit niciodată ca ar ajuta la cresterea parului.


© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului