Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Cercetarea Revivogen privind caderea parului


Cititi despre cercetarea Revivogen pentru a afla cum produsele noastre sunt facute special pentru a detalia diferitele cauze de subtiere a parului.
Am adunat aici o serie de cercetari cu privire la produse pentru caderea parului astfel incat sa puteti decide daca Revivogen este potrivit pentru dumneavoastra.
Speram ca aceasta cercetare va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru a contracara posibilele cauze ale caderii parului.

Ingredientele active

Ingredientele active ale Revivogen ® sunt compusi naturali menite a inhiba 5-Alfa-Reductaza (enzima care produce DHT), a bloca receptorii androgeni si stimularea cresterii parului.
Aceste substante active includ acidul Gamma Linolenic (GLA), acidul Alpha Linolenic (ALA), acid linoleic, acid oleic, acid Azaleic, Vitamina B6, zinc, extras de Saw Palmetto, beta-sitosterol si Procyanidin Oligomers.
Revivogen ® este singurul produs care contine aceste ingrediente intr-o formula usor de utilizat in mod curent.

GLA, ALA, acidul linoleic si acidul oleic

Acidul Gamma Linolenic (GLA), acidul Alpha Linolenic (ALA), acidul linoleic si oleic sunt acizi grasi esentiali ce se gasesc in uleiurile vegetale.
Acesti acizi grasi s-au dovedit punctual ca inhiba 5-Alfa Reductaza.
De fapt, acestia sunt cei mai puternici inhibitori ai 5-Alfa Reductazei cunoscuti in ziua de azi si nu numai ei inhiba tipul II a 5-Alfa Reductazei pe care alte produse precum Propecia ® il inhiba, dar de asemenea si tipul I al enzimei care este prezenta in concentratie ridicata in scalp, glandele sebacee si piele.
In plus GLA, ALA si acidul oleic au si puternice proprietati anti-inflamatorii.

Acidul Azelaic, Vitamina B6 si zincul
Acidul Azelaic este un acid natural dicarboxilic ce se gaseste in boabele de cereale, secara si orz precum si in produsele de origine animala. Este aprobat de FDA ca un preparat pentru tratamentul acneei si este eficient impotriva unui numar mare de alte afectiuni ale pielii atunci cand este aplicat curent. Exista dovezi stiintifice solide ce dovedesc ca acidul Azelaic si zincul sunt puternici inhibitori ai 5-Alfa-Reductazei.
Cand acidul Azelaic, Vitamina B6 si sulfatul de zinc se amesteca in concentratii foarte mici, se obtine o inhibare de 90% a 5-Alfa Reductazei. Activitatea acestor compusi impotriva 5-Alfa-Reductazei face aceasta combinatie foarte eficienta in tratamentul calvitiei.
Prin combinarea GLA, ALA, acidului linoleic, acidului Azelaic, vitaminei B6, sulfatului de zinc si extractului de Saw Palmetto, am creat o formula naturala anti-DHT extrem de puternica. Aceste componente actioneaza prin diferite mecanisme pentru a inhiba sinergic atat forma de tip 1 cat si de tip 2 a 5-Alfa Reductazei precum si scaderea nivelulului DHT pe plan local. Prin reducerea nivelului DHT, foliculii pilosi pot creste si ingrosa in mod natural, generand un scalp mai plin, mai sanatos, fara reactii adverse asociate cu medicamentele sintetice.

Extractul de Saw Palmetto

Saw palmetto a fost studiat intensiv in ultimii cativa ani pentru tratamentul impotriva maririi prostatei la barbati (BPH). Extractul de Saw Palmetto, cunoscut ca si anti-androgen este un extract liposerolic din fructe de Saw Palmetto. S-a demonstrat faptul ca Saw Palmetto blocheaza in mod eficient DHT si este eficient de asemenea in blocarea receptorii androgeni, localizati in foliculii pilosi. Ca si GLA si ALA blocheaza de asemenea de formele de tip I si II a 5 Alfa-Reductazei si sa dovedit a fi mai puternic decat Finasteride, ingredientul activ al Propecia.

Procyanidin Oligomers

Procyanidin Oligomers (cunoscute si sub numele de Proanthocyanidin) sunt ingredienti naturali derivati capabili a stimula cresterea parului ca si in cazul Minoxidil (Rogaine ®). Studii recente a oamenilor de stiinta japonezi au aratat ca Procyanidin Oligomers manifesta o activitate de stimulare a cresterii fata de celule epiteliale in vitro a parului si stimularea inducerii anagen in foliculii pilosi in vivo. Adaosul de Procyanidin Oligomers in Revivogen este destinat cresterii proprietatilor de stimulare din formula.
© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului