Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

Caderea parului la femei


Ce reprezinta caderea parului la femei?
Caderea parului la femei este o afecţiune genetica, mostenita de la parinti.
Foliculii pilosi afectati genetic la femeile care sufera de caderea parului sunt susceptibili a fi un produs secundar al testosteronului numit dihydrotestosterone, sau DHT, care provoaca eliminarea parulului natural si producerea unuia mai subtire, mai scurt si incolor.
Acest puf face scalpul sa arate mai gol, si in timp, foliculii pilosi miniaturizati se atrofiaza si mor, cauzand pierderea permanenta a parului, fenomen cunoscut sub numele de calvitie. In aceasta zona descoperita nu există nici un fir de par, iar scalpul arată lucios. Calvitia este o stare ireversibila. Odata ce foliculul pilos s-a atrofiat, este definitiv. Acest lucru este similar cu pierderea oricarei parti a corpului si atat timp cat nu ne putem regenera, nu exista niciun produs sau remediu impotriva caderii parului la femei care sa poata forta organismul sa produca un nou folicul de par.

Scala Ludwig de etapizare a caderii parului la femei
Aceasta este o prezentare vizuala a diferitelor etape de caderea parului la femei cunoscuta ca si Scala Ludwig, folosita pentru masurarea gradului de caderea parului la femei.
caderea parului la barbati

Cauzele caderii parului la femeii
Femeile, la fel ca si barbatii, mostenesc gena responsabila de subtierea parului de la parinti. La femei, testosteronul este produs in glandele suprarenale si ovare. Desi testosteronul este convertit la DHT in corpul femeii, el nu poate provoca caderea parului datorita protecţiei oferite de estrogen si progesteron. Aceşti hormoni reduc producerea DHT si blocheaza atasarea DHT de folicul, atat timp cat acestia sunt prezenti in cantităţi suficiente. Orice stare care poate provoca o scadere a productiei de estrogen si progesteron sau o supraproductie de DHT pot cauza subtierea parului la femeile predispuse genetic la asta. Caderea parului la femei poate porni de la orice varsta dupa pubertate, dar in cele mai multe cazuri survine odata cu menopauza. Productia normala de hormoni feminini scade in mod semnificativ in timpul menopauzei, scazand protectia naturala a femeii impotriva subtierii parului. Caderea parului, in pre-menopauza indica un dezechilibru hormonal anormal care necesita investigatie medicala si tratament adecvat.
In post-menopauza, terapia de substitutie hormonala restabileste nivelul hormonal la normal si se opreşte procesul. In cazurile in care tratamentul hormonal de substitutie nu este recomandat, alta optiune medicala disponibila este Rogaine 2%. Desi Rogaine activeaza faza de crestere a foliculului, nu are nici un efect asupra productiei DHT, si care in cele din urma duce la atrofierea foliculului pilos.

Revivogen: Solutia in lupta impotriva caderii parului la femei

Revivogen oferă o alternativa naturala femeilor ce sufera de subtierea parului. Spre deosebire de alte tratamente impotriva caderii parului la femei, Revivogen este obtinut din ingrediente naturale dovedite, din punct de vedere clinic capabile a reduce productia DHT, impiedica inocularea DHT in foliculul pilos si-l ajuta sa intre in faza de crestere. Revivogen este un tratament sigur si eficient atat pentru femei cat si pentru barbati impotriva caderii parului, fara efecte secundare.
Revivogen contine acizi grasi, GLA, ALA, acid linoleic, acid oleic ca si inhibitori ai DHT.
Aceste ingrediente naturale au fost dovedite stiintific, in mai multe studii, ca fiind capabile a bloca formele de tip I si tip II a enzimei 5-Alfa-Reductaza cu pană la 90% atunci cand sunt aplicate corespunzator. Aceste rezultate sunt similare cu cele observate cu Dutastride, cu avantajul de a nu avea efecte secundare negative.
Alte ingrediente anti-DHT prezente in Revivogen sunt : extractul de saw palmetto, zinc si acid azelaic. Click aici pentru a vedea studii.
© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului