Revivogen Hair Loss Product
 
 
Meniu Informativ

MarturiiIn cele ce urmează prezentăm o parte din reactiile primite de la utilizatorii Revivogen. Toate masurile de identificare, cum ar fi nume şi adrese de e-mail au fost eliminate pentru a pastra anonimatul clientilor nostri. Oamenii sunt in continua cautare a celor mai bune tratamente impotriva căderii părului de pe piaţă.
Pentru informatii despre cum Revivogen promovează creşterea sănătoasa a părului, parcurgeti următoarele reactii si marturii ce privesc căderea părului.
Vă rugăm să reţineţi că următoarele informatii nu reprezinta dovezi sau garantii precum ca Revivogen are capacitatea de a ajuta la creşterea părului sau de a preveni căderea părului. Rezultatele individuale pot varia."Folosesc de un an gama Revivogen, cel mai bun produs folosit vreodată. Nu folosesc nimic altceva, doar Revivogen. Pentru o perioada de 1-3 luni, singura o problemă care am avut-o au fost nişte mâncărimi şi o cadere minima a parului. Samponul Revivogen impreuna cu un altul anti-mătreaţă au rezolvat această problemă. Chiar dupa 5 luni jumatate am observat o diferenţă in crestet şi tample, cu absolut nici o reacţie adversă in acest ultim an sau în oricare alt moment de cand folosesc acest produs. Pot spune sincer că am observat o re-crestere pe tample dupa 7 luni jumatate. La acel moment, am vrut doar să se menţină rezultatele, dar firele de păr de fapt s-au lungit mai mult şi se vad. La exact un an pot spune că situatia mi s-a îmbunătăţit cu siguranţă, inca din prima zi. Obisnuiam sa folosesc o masca pentru scalp pentru a ajuta la îngroşarea parului, dar acum nu mai am nevoie, datorită Revivogen. "

12 iunie 2007
James A.


"Acum un an am observat o semnificativa cădere a părului, în special in partea de sus. Sunt sigur că am moştenit asta de la mama mea. Nu contează ce am făcut, dar partea de sus a parului meu arata foarte subţire, ceea ce m-a facut extrem de nefericit. Asa ca am intrat pe Internet pentru a găsi un raspuns cu ce as putea face şi asa am descoperit Revivogen. Parea a fi un pic cam scump, dar ce m-a facut sa continui tratamentul a fost faptul că şamponul şi în special balsamul mi-au facut imediat parul sa se simta mult mai complet şi mai puternic. Dacă nu ar fi facut asta, probabil, as fi oprit tratamentul după primele trei luni. Nu pot să vă spun cât de încurajator a fost să simt unele progrese imediat. După aproximativ 4 sau 5 luni, am observat o noua creştere a părului. La fel si frizerita mea. Asta mi-a dat mai multa speranţa de a continua cu tratamentul.
După 6 sau 7 luni, parul meu era mai des şi mai sănătos decât mi-am putut aminti in ultimii ani. Chiar frizerita meu a observat cat de sănătos este parul meu, şi i-am vopsit rădăcinile din trei în trei săptămâni. A fost atât de impresionata de produs incat a păstrat informaţii despre Revivogen în frizerie si pentru alti clienti. Ma aflu in punctul în care am nevoie a utiliza tratamentul o dată sau de două ori pe săptămână, iar dacă observ o mica cădere a părului, maresc frecventa un pic.
Nu voi inceta niciodată sa folosesc sampon si balsamul dvs. Revivogen a realizat o îmbunătăţire semnificativă în ce priveste ce simt despre mine. Văd oamenii de la serviciu, din magazine şi as vrea să-i opresc şi să le spun despre produsul dvs.
Multumesc pentru ca mi-ati oferit ocazia să vă spun cât de mult apreciez Revivogen. "

Pat. P
© SC RAZMED SRL - Reprezentant in romania
Protectia Consumatorului